Nele Wohlatz

Filmografía:

  • El futuro perfecto (2016) IMDB
  • Tres oraciones sobre la Argentina (2016)
  • La mochila perfecta (2014) IMDB
  • Ricardo Bär (2013) IMDB
  • Novios del campo (2009)

Nele Wohlatz

Hannover, 1982

Nascuda el 1982 a Hannover, Alemanya. Va estudiar escenografia i filosofia a la Universitat d'Arts i Disseny Karlsruhe i va participar en el Laboratori de cinema de la Universitat Torcuato Vaig donar Tella a Buenos Aires.Les seves pel·lícules van ser exhibits en festivals de cinema com Locarno, Rotterdam, Viennale, Oberhausen, New Directors / New Films, FIDMarseille, Taipei IFF i museus com MoMA.El seu més recent pel·lícula EL FUTURO PERFECTO va guanyar nombrosos premis com el Pardo d'or a la millor òpera prima a Locarno, Gran Jury Award en AFI Fest Los Angeles, Sichtwechsel Filmpreis en Filmfest Hamburg, Millor òpera prima en ZINEBI, Premi de la crítica en D 'A Barcelona. Va ser exhibida en més de 60 festivals internacionals, amb estrena en sales a Argentina, Brasil, Mèxic, Costa Rica i Estats Units durant el 2017.En 2018 ha estat seleccionada al programa de residència de cineastes Ikusmira Berriak de Tabakalera i el Festival de Sant Sebastià.