Tamara Garcia Iglesias

Filmografía:

  • El Cuerpo De La Mujer Sin Sombra (2021)
  • Ferreyra (2020)
  • Las Voces (2016)
  • Te llamo luego (2015)
  • La madre (2009)
  • Los Faquires (2006)

Tamara Garcia Iglesias

Donostia, 2019

Va ser directora durant cinc anys de Festival Internacional de Cortometrajes de Aguilar de Campoo. Ha realitzat per a televisión Española les sèries MOVER MONTAÑAS, LA LUZ i EL MISTERIO DE LAS CATEDRALES i ha produït la sèrie documental EL ARQUITECTO per al canal Construir TV (Argentina).

Ha realitzat en els últims anys com directora les pel·lícules LAS VOCES, UTAH, TXALAKA, EL CUERPO DE LA MUJER SIN SOMBRA y PARAÍSO; CERCA. També diferents treballs en gestió cultural (Programa ELLES, 2017 per MACBA, Buenos Aires, imatges seqüenciades 2021, Artegunea Kutxa) i la creació de la productora de cinema, Atekaleun, al costat de Xabier Erkizia artista sonor, a través de la mateixa ha conclòs el curt conjunt, FERREYRA, i ha produït el llargmetratge experimental O GEMER (Xabier Erkizia, 2021).