Samuel Alarcón

Filmografía:

  • Déjame hablar (2019)
  • Oscuro y Lucientes (2018) IMDB
  • La caja de Medea (2012)
  • La ciudad de los signos (2009)
  • Pal. Altoviti '07 (2007)

Samuel Alarcón

Madrid, 1980

Samuel Alarcón (Madrid, 1980) és cineasta. El 2006 rep la beca de la Reial Acadèmia d'Espanya a Roma, amb la qual realitza el seu primer llargmetratge: LA CIUDAD DE LOS SIGNOS (2009), seleccionat en festivals internacionals de tot el món. Des de 2013 dirigeix l'espai radiofònic 'El cine que viene' a Radio Nacional de España, en què analitza pel·lícules independents iberoamericanes al costat dels seus autors. OSCURO Y LUCIENTES (2018) el seu segon llargmetratge, s'estrena al Festival de Cine Europeo de Sevilla. DÉJAME HABLAR (2019) és el seu últim treball fruit de la col·laboració amb el compositor basc Luis de Pablo.