Bernabé Rico

Filmografía:

  • Intermedio (2020)
  • El inconveniente (2019) IMDB
  • Todos mis padres (2018) IMDB
  • Las heridas del viento (2017) IMDB
  • Murillo, el último viaje (2017) IMDB
  • The resurrection club (2016) IMDB
  • Cowboys (2014) IMDB
  • Libre directo (2011) IMDB
  • Atracones (2011) IMDB

Bernabé Rico

Sevilla, 1973

Combina la seva carrera alternant facetes en les Arts Escèniques i Cinematogràfiques com a actor, productor, director, adaptador i guionista. Com a intèrpret ha treballat a TV, teatre, en diversos curtmetratges i dos llargmetratges. Té també una àmplia trajectòria com a actor de doblatge. Ha produït diversos espectacles teatrals i ha escrit i dirigit nombrosos curtmetratges.

És productor d'una sèrie d'animació i ha realitzat la producció executiva de totes les seves produccions. És director de Tal I Com Produccions, que crea i dirigeix des de 2009 i que desenvolupa tot tipus de projectes audiovisuals i escènics. Acaba de realitzar el seu primer llargmetratge, EL INCONVENIENTE.