Pilar Monsell

Filmografía:

  • Una revuelta sin imágenes (2020)
  • Dos sueños después (2017)
  • África 815 (2014)
  • Pan, trabajo y libertad (2012)
  • Distancias (2008)

Pilar Monsell

Córdoba, 1979

Pilar Monsell (Còrdova, Espanya, 1979) és cineasta, artista, muntadora i investigadora. Establerta a Barcelona des de 2008, realitza projectes artístics i pel·lícules que naveguen entre el cinema-assaig, el documental de creació, el cinema experimental, el cinema de memòria i els materials d'arxiu.