Mario Torrecillas

Filmografía:

  • Mamá a los 15 (2018)
  • Si no soy no puedo ser (2017)
  • Tablo A (2016)
  • Los hijos de Ayllu (2013)
  • Los Niños del Batey (2011)
  • El Hogar (2011)

Mario Torrecillas

Esplugues de Llobregat, 1971

Mario Torrecillas, escriptor, guionista i realitzador. Va ser campió de Taekwondo en la categoria de Pes Mosca. Ha publicat dues novel·les gràfiques en Edicions Glénat SANTO CRISTO (2009) i EL HIJO (2010) - i una a Penguin Random House,' Dream Team '(2015), editat a França per l'editorial Nuveau Món (2016) i recentement adaptat al cinema com FOURMI, estrenat en sales franceses el 2019. El 2008 va fundar PDA (Petits Dibuixos Animats), un projecte de Barcelona amb més de 50 pel·lícules, i que consisteix a passar-ho bomba realitzant pel·lícules en concepte taller amb nens i nenes. Gràcies a aquesta experiència ha viatjat per mig món, i algunes de les peces, com la realitzada a Santo Domingo LOS NIÑOS DEL BATEY o TABLO A feta a Haití, han guanyat múltiples premis internacionals.